top of page

Consumenten en bedrijven stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt Zonnesolar op haar beurt hoge eisen aan haar vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van haar organisatie. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen wij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten.

We doen er alles aan om de dienstverlening op hoog niveau te houden. Zo gelden voor ons de Algemene Voorwaarden. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing en deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 74763741.

Erkenningsregeling Elektrotechnische installatiebedrijf

Klanten willen de zekerheid dat installaties van Zonne-Energie door professioneel en goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. En daarbij uitstekende service en duidelijke Installatie- en garantievoorwaarden. Om de kwaliteiten steeds weer aantoonbaar te maken, ondergaan de bedrijven jaarlijks een onafhankelijke audit.

Geschillencommissies

Zonnesolar heeft in samenspraak met consumentenorganisaties de geschillencommissie in het leven geroepen: de Geschillencommissie Installerende Bedrijven. Deze geschillencommissies zijn ondergebracht bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken in Den Haag. + Bekijk de site van de Geschillencommissie

 

Privacy Policy Zonnesolar V.O.F.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een Privacy Policy beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens, kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

KVK: 74763741
BTW: NL8600.18.003B01

Rabobank: 34 24 62 253
IBAN: NL64 RABO 0342 4622 53
BIC: RABONL2U

bottom of page