top of page

Eigen Energie Opwekken

Uw eigen energie opwekken? Het wordt steeds vaker gedaan en is voor u ook een mogelijkheid met zonnepanelen. Voor ieder dak is er een mogelijkheid om zonnepanelen op te plaatsen en hiermee kunt u uw eigen energie opwekken.

 

Aangezien het opwekken van energie via zonnepanelen een positief effect heeft op het milieu wil de overheid het stimuleren om meer mensen zonnepanelen te laten kopen.

 

Naast opwekken van Energie is er ook Subsidie vanuit de overheid.

Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor de BTW regeling. Hiermee kunt u de BTW die in rekening is gebracht bij u terugvorderen, waardoor de aanschaf van de zonnepanelen 21% goedkoper wordt. De overheid kan u namelijk als ondernemer aanmerken op het moment dat u uw energie gaat opwekken.

 

U zult zich dan wel moeten aanmelden als ondernemer bij de Kamer van Koophandel, maar dit is tegenwoordig een fluitje van een cent en als u hiermee 21% kunt besparen op de aanschaf van uw zonnepanelen, dan is dit zeker de moeite waard. Meer informatie kan je ook terug vinden bij de belastingdienst.nl

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om zonnepanelen bij u te laten installeren? Neem dan direct contact met ons op, wij zullen u van A tot en met Z adviseren en helpen bij de installatie van de zonnepanelen.

bottom of page