top of page
Buying a House

Zonnepanelen kopen?

Beste Prijs voor uw Zonnepanelen

 

Wat kosten zonnepanelen ongeveer? We willen je meer vertellen over: Wat de kosten van  zonnepanelen zijn en de gemiddelde prijs. Zonnepanelen prijzen verschilt natuurlijk per type zonnepaneel en per aanbieder. Wat een zonnepaneel bij Zonnesolar kost? Wij verkopen namelijk de panelen per pakket. De kosten voor zonnepanelen zijn dan ook inclusief alle benodigde materialen, zoals volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Bovendien behoort een opbrengst app installatie er ook gewoon bij.

 

Zonnepanelen Offerte

Vul uw gegevens en ontvang vrijblijvend uw Zonnepanelen OFFERTE

Type opdracht
Schatting jaarlijks verbruik:
Daktype

Bedankt voor uw aanvraag!

Zonnepanelen Offerte

Zonnepanelen kopen?

Bij ons zit je goed.

Investeren in zonnepanelen is niet goedkoop en het is daarom verstandig om u vooraf goed in te lezen over de mogelijkheden en natuurlijk de kosten hiervan. Bij Zonnesolar krijgt u de meest betrouwbare over informatie over zonnepanelen en wij kunnen u hier ook goed advies over geven. Bij de installatie van uw zonnepanelen komt er namelijk meer bij kijken dan het plaatsen van zonnepanelen. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten welke zonnepanelen u wilt gaan installeren.

Keuze van zonnepanelen

 

Tegenwoordig zijn er diverse soorten zonnepanelen in informatie hierover is er voldoende.

 

  • Mono kristallijne zonnepanelen; hoogste rendement, duurste in aanschaf

  • Polykristallijne zonnepanelen; gemiddeld rendement, minder duur in aanschaf

  • Amorf zonnepanelen; laagste rendement, laagste aanschafprijs.

Voor ieder budget zijn er dus wel zonnepanelen te vinden, dus de keuze is aan u voor welk rendement u gaat.

 

Hoe werken zonnepanelen?

 

 

Dit is natuurlijk een vraag die u moet kunnen beantwoorden als u zonnepanelen gaat installeren. Zonnepanelen vangen zonlicht op en dit wordt dan omgezet naar in elektrische energie. Deze energie kunt u niet direct gebruiken om uw apparaten mee te voorzien van stroom, maar dit moet door een omvormer nog omgezet worden in bruikbare stroom en dit wordt dan naar de stopcontacten in uw huis geleid. Als u minder stroom verbruikt dan dat u opwekt kunt u dit zelfs verkopen aan het energienetwerk.

 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit de zonnepanelen of meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt met solaredge uw zonnepanelen afzonderlijk van eklaar monitoren. De beste oplossing voor uw PV-Installatie. Hoe werkt het nou:

Op elke zonnepaneel word een slimme elketronische unit aangesloten namelijk: de power optimizer. Deze power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie. Hierdoor beperkt de power optimizer de vermogenverliezen. Mocht er een zonnepaneel slecht presteren, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen dat in die string zit. 

 

Elk SolarEdge - Systeem biedt daarom een geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk zonnepaneel volgt en rapporteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom je niet moet kiezen is een traditionele PV- Omvormer.

Deze systeem kunt u vergelijken net als een kertboomverlichting, dat in serie met elkaar geschakeld zijn (in een string).

Mocht er een zonnepaneel om wat voor reden dan ook slecht presteren door bijvoorbeeld: vuil, stof of schaduw. Dan presteren de andere panelen in die string ook slecht waardoor de energieproductie over heel de string daalt. 

          LG Zonnepanelen Hoogste kwaliteit door slimste techniek

LG-zonnesolar Efficentie.jpg
offerte aanvragen zonnesolar.png
bottom of page