Meer weten over Zonnepanelen?

                                                                 

Investeren in zonnepanelen is niet goedkoop en het is daarom verstandig om u vooraf goed in te lezen over de mogelijkheden en natuurlijk de kosten hiervan. Bij Zonnesolar krijgt u de meest betrouwbare over informatie over zonnepanelen en wij kunnen u hier ook goed advies over geven. Bij de installatie van uw zonnepanelen komt er namelijk meer bij kijken dan het plaatsen van zonnepanelen. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten welke zonnepanelen u wilt gaan installeren.

 

Keuze van zonnepanelen

 

Tegenwoordig zijn er diverse soorten zonnepanelen in informatie hierover is er voldoende.

 

  • Mono kristallijne zonnepanelen; hoogste rendement, duurste in aanschaf

  • Polykristallijne zonnepanelen; gemiddeld rendement, minder duur in aanschaf

  • Amorf zonnepanelen; laagste rendement, laagste aanschafprijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor ieder budget zijn er dus wel zonnepanelen te vinden, dus de keuze is aan u voor welk rendement u gaat.

 

Hoe werken zonnepanelen?

 

 

Dit is natuurlijk een vraag die u moet kunnen beantwoorden als u zonnepanelen gaat installeren. Zonnepanelen vangen zonlicht op en dit wordt dan omgezet naar in elektrische energie. Deze energie kunt u niet direct gebruiken om uw apparaten mee te voorzien van stroom, maar dit moet door een omvormer nog omgezet worden in bruikbare stroom en dit wordt dan naar de stopcontacten in uw huis geleid. Als u minder stroom verbruikt dan dat u opwekt kunt u dit zelfs verkopen aan het energienetwerk.

 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit de zonnepanelen of meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Wij maken gebruik van Clickfit Evo                           montagesystemen voor schuine daken voor een proffesionele resultaat.

Esdec clickfit evo - zonnesolar.jpg

20 jaar fabrieksgarantie

offerte aanvragen zonnesolar.png

           Wij maken gebruik van Solaredge                             Omvormers voor de beste resultaat.

U kunt met solaredge uw zonnepanelen afzonderlijk van eklaar monitoren. De beste oplossing voor uw PV-Installatie. Hoe werkt het nou:

Op elke zonnepaneel word een slimme elketronische unit aangesloten namelijk: de power optimizer. Deze power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie. Hierdoor beperkt de power optimizer de vermogenverliezen. Mocht er een zonnepaneel slecht presteren, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen dat in die string zit. 

 

Elk SolarEdge - Systeem biedt daarom een geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk zonnepaneel volgt en rapporteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom je niet moet kiezen is een traditionele PV- Omvormer.

Deze systeem kunt u vergelijken net als een kertboomverlichting, dat in serie met elkaar geschakeld zijn (in een string).

Mocht er een zonnepaneel om wat voor reden dan ook slecht presteren door bijvoorbeeld: vuil, stof of schaduw. Dan presteren de andere panelen in die string ook slecht waardoor de energieproductie over heel de string daalt. 

          LG Zonnepanelen Hoogste kwaliteit door slimste techniek