Zonnepanelen kopen

Waarom zou je veel betalen voor Zonnepanelen? Goed nieuws want, we hebben de beste Zonnepanelen tegen scherpe prijzen. De prijzen voor elektriciteit gaan de komende jaren flink stijgen. Er is waarschijnlijk geen beter moment dan nu om zonnepanelen te Kopen en te laten plaatsen. Helemaal omdat je nu nog bij Zonnesolar (één van de grootste aanbieders van duurzame energie) zonnepanelen kan huren i.p.v. kopen. 

Huren de nieuwe trend!Het grootste voordeel van zonnepanelen huren is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En na een aantal jaren kunnen ze alsnog jouw eigendom worden. Wij hebben zelf informatie opgevraagd en een gratis berekening laten laten doen en waren positief verrast. Vanaf dag 1 bespaar je al op je energierekening. Met die besparing betaal je de maandelijkse huur van de zonnepanelen.

Alles is ook inclusief zoals; installatie, verzekering, service en onderhoud. Ze kunnen snel leveren en binnen een dag zijn de panelen geplaatst.

 

Overweeg jij om zonnepanelen op je dak te plaatsen, dan raden wij je zeker aan om je door HalloStroom te laten informeren. Je voorkomt daarmee een eenmalige hoge inverstering en alles wordt voor je geregeld.

 

Wat kost het huren van zonnepanelen

Voordelen huren zonnepanelen

  • Geen investering, wel besparen 

  • ​Direct besparen op je energierekening

  • Alles is geregeld. Verzekering, installatie, service en onderhoud

  • ​Vaste lage huurprijs: geen last van stijgende energieprijzen

  • ​Na afloop huurtermijn nog 20 jaar gratis zonnestroom

  • ​Waardestijging woning en positief voor verplichte energielabel

  • ​100% duurzame energie

Hoe gaat het in zijn werk

Berekening aanvragen

Vraag eerst hier een gratis dakanalyse en berekening aan. Je ziet precies wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen en wat het kost. 

Analyse van je dak 

Met innovatieve software wordt op afstand een dakplan voor jouw situatie opgesteld en het rendement berekend.

Persoonlijke offerte en dakplan

Je ontvangt een vrijblijvende offerte en een dakplan voor jouw dak. HalloStroom werkt alleen maar met A kwaliteit panelen en systemen

Afspraak thuis

Voordat zij het systeem installeren komt een specialist kijken of alles in orde is. Moet er iets veranderd worden? Dan maken zij een nieuwe offerte. Net zolang tot je helemaal tevreden bent.

Installatie binnen 1 dag

Jouw zonnepanelen worden door erkende installateurs in 1 dag geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn meteen bruikbaar en wekken direct gratis energie op.

>> Hoeveel ga jij besparen op je energierekening met zonnepanelen? Gratis berekening

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?

Zonnepanelen huren is perfect voor iedereen die graag minder geld wilt besteden aan duurzame energie, maar daar geen grote bedragen voor wil betalen. 

Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook hoeft je dak niet op het zuiden te liggen. Ook voor daken op het oosten en westen bieden we goede oplossingen.

Gratis berekening huren zonnepanelen